Besøg af Borgmester Ulrik Wilbek

I går havde vi fornøjelsen af at have besøg af Borgmester Ulrik Wilbek, en af Danmarks absolut store politiske skikkelser. Vi fik os en god snak om hvad Trier Industries kan tilbyde Viborg og Danmark som helhed, og de muligheder der f.eks. ligger i den nye forsvarsindustrielle strategi, de stigende regionale eksportmuligheder, samt behovet for kompetenceudvikling.

Formålet med mødet var at skabe overensstemmelse mellem den politiske dagsorden og erhvervslivets nuværende og fremtidige behov, og hvordan man sammen kan sikre de optimale vækstbetingelser for den fortsatte udvikling af både Viborg Kommune og erhvervslivet.

Trier Industries CEO Per Villadsen og CCO Dustin Paul Wilden, initiativtagerne bag brobygningen, var begge tilstede under besøget, hvor der blevet givet rundtur på fabrikken. Her fik Borgmesteren bl.a. set hvordan man producere dele til jagerfly samt udvikling af komplekse komponenter til rummet, og meget andet avanceret produktion. Det gav samtidigt et godt politisk indblik i de udfordringer industrien har, for at imødekomme potentielle fremtidige vækstmål. #dkpol #dkbiz

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk