Forretningsområder

Trier Industries A/S arbejder med fire forretningsområder, hvor vores lange erfaring, tekniske kompetencer og fokus på kvalitet gør en forskel. Klik på et forretningsområde til højre for at læse mere om vores erfaring, kompetencer og løsninger.

m

Aerospace og forsvar

Vores komponenter indgår i dag i fly og militært udstyr over hele verden og i aktive rumfartsprojekter. Vi er certificeret i henhold til AS 9100-standarden og har de tekniske og administrative kompetencer til at levere komponenter i absolut topkvalitet – og dokumentation, der sikrer fuld sporbarhed hele vejen gennem værdikæden.

Vindenergi

Vi leverer komponenter og færdige enheder til vindmøllebranchen, så vindmøller kan producere mere, kører mere stabilt og kræver mindre vedligehold og reparation. Vi kan indgå i hele udviklingsprocessen fra idé til installation, så produktionen af nye vindmøller og reservedele forløber så hurtigt og effektivt som muligt, og så prisen holdes nede.

Industri

Vi fremstiller præcisionsforarbejdede komponenter i mange forskellige materialer og udførelser. Og vi sørger for, at I når i mål med jeres projekter, med topmoderne effektiviseringsværktøjer som processimulering og digitale tvillinger, automatisering af arbejdsprocesser og kompetent rådgivning fra idéfase til køreklar produktion.

Offshore

Vi fremstiller komponenter, der kan holde til de skrappe driftskrav i offshore-sektoren. Vi arbejder efter de højeste kvalitetsstandarder og med hårfine tolerancer, som bidrager til, at det vigtige udstyr fungerer pålideligt og fejlfrit – selv ved vindstyrke 10 på åbent hav midt om vinteren. Vi kan levere prototyper til komponenter eller varetage serieproduktion.

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk