Job hos Trier

Mener du ikke, vi kan
undvære dig?

Har du det bedst med at gøre tingene ordentligt? Trives du med at gøre en forskel? Og kan du simpelthen ikke lade være med at spekulere på, om du kan løse dine opgaver bare en lille smule bedre? Så er et job hos Trier Industries måske noget for dig!

Vi brænder for det, vi laver, og det er måske ikke så sært. Vi leverer nemlig til nogle af Danmarks og verdens største virksomheder inden for luftfart, rumfart, forsvar, offshore, industri og vindenergi. Vi ved, at vores komponenter gør en stor forskel for vores kunder. Og derfor gør vi os umage for at forstå kundernes behov og opfylde dem med løsninger og service i topkvalitet. Første gang. Og hver gang.

Lyder det som noget, du kan se dig selv i? Tjek vores ledige stillinger, eller send os en uopfordret ansøgning, hvis du ikke mener, vi kan undvære dig!

Ansøgning med relevante bilag sendes til ti@t-i.dk

Ledige jobs

Nyoprettet Fabrikschef stilling til Trier Industries i Viborg

Vi søger en Fabrikschef, som kommer til at spille en væsentlig rolle i at realisere en ambitiøs vækstplan over de kommende 5 år.

CNC-industritekniker/opstiller til multitasking bearbejdningscenter

Vi søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til vores bearbejdningsafdeling. Arbejdet omhandler styring af multitasking bearbejdningscenter, hvor du blandt andet skal opstille og programmere.

CNC-industritekniker / opstiller til 5-akset bearbejdningscenter

Vi søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til vores bearbejdningsafdeling. Arbejdet omhandler styring af 5-akset CNC-bearbejdningscenter, hvor du blandt andet skal opstille og programmere.

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk