Industri

At opnå og fastholde en lønsom industriel produktion i brancher fra medicin til elektronik kræver, at produktionen konstant optimeres. Produktiviteten
skal op, energi- og ressourceforbruget ned.

Udgifterne til udvikling, omstilling og transport skal holdes så lave som muligt, så de samlede driftsomkostninger ikke æder indtjeningen. Og måske vigtigst af alt skal produktionen sikres mod afbrydelser, så man ikke taber dyrebar produktionstid.

Vores bidrag til en effektiv produktion

Vi fremstiller præcisionsforarbejdede komponenter i mange forskellige materialer og udførelser. Og vi råder over topmoderne effektiviseringsværktøjer: Processimulering og digitale tvillinger, som forkorter udviklingstiden og bidrager til højere oppetid. Automatisering af arbejdsprocesser, som giver ensartet kvalitet og minimerer spild. Og kompetent rådgivning fra idéfasen til en køreklar produktion, så I når i mål med jeres projekter fra en enkelt prototype til større produktioner – til tiden og inden for budgettet.

Fleksibilitet og effektivitet er nøgleord hos Trier Industries A/S, og vi kan bidrage med begge dele på din produktionslinje.

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk