Totalleverancer

Vi kan varetage større eller mindre dele af dine produktionsprocesser.
Med en totalleverance fra Trier Industries A/S kan du eksempelvis få løst følgende opgaver hos os:

Fremstilling /bearbejdning

Overfladebehandling

Montage

Engineering

Du opnår højere effektivitet internt samt besparelser på tid og transport ved at udlicitere dele af produktionen til en kompetent og erfaren partner. Vi er certificeret i henhold til AS 9100, ISO 9001 og ISO 14001.

Individuel rådgivning

Inden vi træffer aftale om en totalleverance, afdækker vi omhyggeligt dine behov og diskuterer, hvordan vi kan opfylde dem bedst muligt, så dine målsætninger for lønsomhed, effektivitet, produktionstid og miljøbeskyttelse overholdes. Vi har stor erfaring med projekter for mange forskellige kunder i mange forskellige brancher. Vi trækker på den erfaring, så din produktion forløber så let som muligt og styrker din virksomheds indtjening og resultater. Ikke to projekter er ens, og vi indretter os efter dine behov, så du kan bruge os som totalleverandør, delleverandør og konsulent i præcis den kombination, du har brug for.

Stærkt netværk af partnere

Vi har et fast etableret netværk af samarbejdspartnere inden for indkøb, overfladebehandling, hærdning, slibning og fortanding. I mange tilfælde har langvarige kunderelationer betydet, at vi har samarbejdet med disse partnere om at specialdesigne systemer, der opfylder den pågældende kundes behov. Både vi og vores partnere har stor ekspertise og viden om processerne og om, hvordan vi kan skabe værdi for dig.

Fremstilling af enkeltkomponenter

Vil du holde produktionen internt, tilbyder vi fremstilling af enkeltkomponenter i mange forskellige materialer og udførelser – og den ønskede kvalitet.

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk