Vindenergi

Danmark har i mange år været et foregangsland inden for vindenergi. Med lige dele vision, motivation og innovation er det
lykkedes at skabe en stærk vindbranche, der leverer et afgørende bidrag til en mere klimavenlig energisektor – og afkast til investorerne.

Vind er afgørende i den grønne omstilling, og samtidig er det blevet en forretning, der i stigende grad skal fungere på markedsvilkår. Begge dele kræver et knivskarpt fokus på at maksimere oppetiden.

Høj oppetid kræver komponenter i topkvalitet

Vi har i mange år leveret komponenter og færdige enheder til vindmøllebranchen. Med komponenter i topkvalitet udarbejdet med ekstrem nøjagtighed kan vindmøller producere mere, kører mere stabilt og kræver mindre vedligehold og reparation – til gavn for alle interessenter. Vi kan indgå i hele udviklingsprocessen fra idé til installation, så produktionen af nye vindmøller og reservedele forløber så hurtigt og effektivt som muligt, og så prisen holdes nede.

Med vores erfaring fra vindbranchen er Trier Industries A/S din bæredygtighedspartner med fokus på kvalitet og produktivitet. Læs mere om vores fremstilling af komponenter og totalleverancer.

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk