Komponenter

Vi leverer færdigbearbejdede komponenter i mange forskellige udformninger i stål, rustfrit stål, metal og plast. Vi er specialister i 2D- og 3D-bearbejdning, og vi kan håndtere alt fra enkeltstående prototyper af værktøj og komponenter til serieproduktion af færdigudviklede emner.

Uanset opgave får du brugsklare komponenter i den aftalte udformning og kvalitet, som uden problemer kan indgå i din udviklings- og produktionsproces. Vi kan også bistå med rådgivning og sparring gennem hele processen fra idéudvikling til færdigt emne. Vi er certificeret i henhold til AS 9100 og ISO 9001.

Specialister i CNC-bearbejdning

Vores team af dygtige ingeniører og teknikere har mange års erfaring i spåntagende CNC-bearbejdning, og vi tilbyder CNC-styret drejning, fræsning, rundslibning og planslibning. Vores store og alsidige CNC-maskinpark med maskiner fra førende producenter som Okuma, Mori Seiki og Studer omfatter bl.a. et 3-, 4- og 5-akset CNC-bearbejdningscenter. Kontakt os for at rekvirere en maskinliste.

Alle vores CNC-maskiner er tilsluttet CAD/CAM-anlæg, så tegninger og filer hurtigt kan overføres. Vi råder desuden over topmoderne 3D-målemaskiner og kalibreret måleværktøj, så vi kan sikre, at den producerede kvalitet stemmer overens med de krav, som tegningerne foreskriver – og som du forventer. Vi kan således løse alle former for opgaver med CNC-bearbejdning, uanset hvor komplekse de er – og vi investerer løbende i de mest effektive CNC-styrede maskiner for at være på forkant med udviklingen.

Mulighed for totalleverance

Vi kan også stå for totalleverancer, der sparer dig for en række interne processer og giver dig effektiviseringsfordele.

Du finder os her

Lundvej 34-36
8800 Viborg

+45 8662 0879
ti@t-i.dk